Choose language:
  English
  Deutch
  France
  Svenska
 
Untitled Document
Välkommen!
Produkter.
Gratis varuprov!
Bildarkiv.
Hur beställer jag?
Kontakta oss...
Untitled Document

Kapell för segelflygplan:

Om du är rädd om ditt flygplan behöver du ha ett kapell som skyddar mot UV-strålning, damm, regn och luftföroreningar. Vi tillverkar kapell efter ert önskemål. Kapellen tillverkas av vattensäker och UV-behandlad väv. Kapellet är försett med mjuk tyginsida för att skydda ditt flygplan mot repor. Om du flyger i fjällvärlden så kan du låta ditt flygplan stå ute, med kapellet på, när du sedan tagit av kapellet, slipper du snö och isbildning på vingarna.

Läs information om väven här!

Klicka här för att beställa ett gartis varuprov av väven!

Kapellen tillverkas av vit allvädersväv som är vattentät och har mycket högt UV skydd. Alla sömmar är sydda med dubbel tråd för att öka hållbarheten.
Kapellet går att tvätta i 40ºC och har en ungefärlig vikt på 10-12kg. Kapellen levereras med förvaringssäck och märkes med flygplanets reg. beteckning om så önskas.
På undersidan av kapellet sys krokar med gummilinor för att förhindra att kapellen blåser sönder.


V
id beställning behöver vi vissa mått. Enklast för dig är att du skickar fabriksritningar. Om du inte har tillgång till dessa får du kontakta oss för att få reda på vilka mått vi behöver. Nedan ser du en lista på vilka modeller vi redan har ritningar på.

Ritningar vi redan har:


 
  >>>